Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Karamelli
Kotisivut: http://Cat1net.suntuubi.com/

29.08.2019 16:44
Olen yksi liittyneistä Forest with catsissa ja minun on lupa mainostaa heidän sivujaan

Forest with cats:
On soturikissat-aiheinen roolipeli sivusto, jossa jokainen voi luoda oman hahmonsa. Sivusto on aktiivinen ja omasta mielestäni hieno. Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Synkkä metsä ne pimentäköön!

Nimi: Shame Holcomb
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

07.12.2015 14:01
Tylypahkamme on yksi monista virtuaalisista Tylypahkoista ja taikakouluista internetin ihmeellisessä maailmassa. Aiheesta kiinnostuneille on tarjottu mahdollisuus luoda oma oppilaansa Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun ja kirjoittaa tämän seikkailuista ja arkipäiväisistä kommelluksista tarinoita.

Nimi: Noellë C. Nightingale
Kotisivut: http://paronianopisto.suntuubi.com/

06.11.2015 15:24
Paronian taikaopisto on vuonna 2010 perustettu taikakoulu, jossa voit luoda oman hahmosi ja kirjoittaa tarinoita taikuuden salojen oppimisesta. Tule sinäkin tarinoimaan seikkailuistasi linnan salakäytävissä!

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

08.03.2015 20:46
HAU-HAU!

Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, leikkimään koiranpentujen kanssa, harrastamaan agilityä, tokoa tai kilpailemaan! Ja vielä parempaa! Hyppää mukaan Virtuaalikennel Vainion arkeen ja tule hoitamaan mahdottoman suloisia hauvoja!

Vainion virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Daiana
Kotisivut: http://www.cherryb.suntuubi.com/

13.01.2015 14:28
Kaipaako sivusi julkisuutta? Ei hätää, horroksestaan herätetty Cherry Blossoms on sivulistaussivu, joka listaa kaikenkarvaiset sivut. Tervetuloa!

Nimi: Janskuli
Kotisivut: http://ratsutilarope.suntuubi.com/

19.12.2014 20:26
Hei sinä! Kyllä juuri sinä siellä ruudun toisella puolen!
Oletko kiinnostunut roolipelaamisesta? Jos olet meillä on tarjota sinulle juuri oikea paikka! Haluatko roolipelata normaalia talli elämää ja sen yllättäviä käänteitä? Eikä unohdeta suhde kiemuroita, draamaa, romantiikkaa ja mitä ikinä te pelaajat keksittekään! Vielä hieman keskeneräinen sivusto kaipaisi paljon aktiivisia liittyjiä! Tule vaikka edes mainostelemaan sivujasi! :)

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://pirunluoto.suntuubi.com

12.12.2014 23:17
Hei sinä!
Pirunluoto on järjestänyt monipuolista toimintaa kaikille - jonne myös sinutkin toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi!
Luvassa on kaikenlaista hauskaa toimintaa, kuten mm. Aattoratsastus, pikkujoulut jossa mm. koristellaan tallin pihalla komeileva kuusi, pidetään leikkimieliset näyttelyt, jossa valitaan mahdollisimman jouluiseen ja hauskaan tyyliin pukeutunut ratsukko. Kaiken tämän kruunaa jouluinen tunnelma tallin vintillä, jossa on tarjolla kuumaa glögiä sekä piparia! Kiinnostaako? Mikäli kiinnostaa , niin tervetuloa vain mukaan hauskaan meininkiin! ;)

Kaiken tämän lisäksi Pirunluodossa on tällä hetkellä yksityis- ja hoitajahaku auki! Sieltä vain valitsemaan mieluisa heppa hoitsuksi tai tuomaan oma kullanmuru sinne! ;)

Nimi: Nienke
Kotisivut: http://rasavilli.w2.fi/

05.12.2014 18:01
Tallissa tuoksuu heinä ja rasvattu nahka, sekä tietenkin tärkein - hevoset. Ulko-ovi narahtaa, ja kuulet kenkien kopisevan viileää betonilattiaa vasten. Hevoset hörähtelevät kauempana tallissa, ja säpsähdät kunnolla, kun kuulet takaasi iloisen äänen:
"Tervetuloa Rasavilliin!"

Jos etsit lämminhenkistä ja pientä tallia, Rasavilli on etsimäsi paikka. Tallissa asustelee jaloverisestä arabialaisesta aina pörröiseen shettikseen asti erilaisia hevosia ja poneja. Suurimmalla osalla niistä ei ole hoitajaa, ja yksityistallinkin puolella karsinat ammottavat autioina. Jos et pidä tallista, jätäthän sentään viestin vieraskirjaan - ne piristävät päivää mukavasti. Joulukuun ajan Rasavillissä toimii myös lé grand Joulukalenteri, josta aukeaa luukku joka päivä. Ja ellei kirjoittaminen ole makuusi, hoitaa voit myös piirtämällä tai muulla vastaavalla tavalla.
Astu sisään lämpimään talliin ja tutustu Rasavilliin!

Nimi: Tildu
Kotisivut: http://muistojenvirta.suntuubi.com/

27.11.2014 18:40
Muistojen virrassa järjestetään 15.12 tonttutanssit nimellä olevat koulukisat joulua odotellessa. Luokkia on joka makuun ja kaikki saavat osallistua niihin. Tervetuloa siis kilpailemaan!

~Tildu

Nimi: Silas
Kotisivut: http://adikia.suntuubi.com/

16.11.2014 19:16
Kaksi kaunista tammaa vailla hoitajia!

Nimi: allu
Kotisivut: http://pihlajakuja.suntuubi.com/

15.11.2014 11:17
Pihlajakujan remontti valmistui ja tallilla järjestetään isot kisat! Tämän lisäksi tunneilla on nyt paljon vapaita paikkoja, myös moni ratsu etsii itselleen rapsuttelijaa! Tervetuloa tutustumaan

Nimi: Aisha
Kotisivut: http://kastanjamaki.webs.com/

04.11.2014 12:27
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uunituoreeseen Kastanjamäkeen!

Lokakuussa 2014 perustettu ratsastuskoulu tarjoaa koko ajan laajenevasta hevos- ja ponivalikoimastaan ihania ja tunnelmallisia hetkiä oman hoidokin parissa sekä tapahtumia, kilpailuita ja valmennuksia niin tallin omille hoitajille kuin myös ulkopuolisille osallistujille. Tulevaisuudessa pyörähätää käyntiin myös pienimuotoinen jalostustoiminta. Vaikka tallikaupan rakentaminen onkin vielä hieman kesken, olet silti enemmän kuin tervetullut tutustumaan ja antamaan omia ideoitasi ja toiveitasi toiminnan ja tallin kehittämiseen! Ihanaa syksyä kaikille! :)

Vastaus:

Kiitos, tulenpa katsomaan ;)

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://huurrenotko.besaba.com/

03.11.2014 09:07
Tule osallistumaan mukaan Huurrenotkon avajaiskilpailuihin, jotka pidetään 29. marraskuuta. Lajeina ovat koulu- ja esteratsastus. Tervetuloa!

Vastaus:

No kiitos kutsusta, käyn katsomassa :)

Nimi: Cilla
Kotisivut: http://cillantalli.suntuubi.com/

24.10.2014 21:53
Olet saapunut virtuaaliselle Cillan tallille. Oliko matka raskas? Ajoiko naapurin kiukkuinen pässi sinua takaa? Huh, onneksi ei!

Mutta jos olet levännyt tarpeeksi, mene tutustumaan sivuillemme. Jos löydät ihanan hevosen, jota tahtoisit helliä, ja halata, kysy sitä hoitsuksi, "Toiminta" kohdasta.

Mutta nyt olen jaaritellut tarpeeksi, meneppäs tutustumaan!

-Cilla & talliporukka.

Nimi: Tepsu VRL-13644
Kotisivut: http://tallionnenkenka.suntuubi.com/

24.10.2014 21:31
Onnenkengän hevoset etsivät pikaisesti uutta kotia!

Nimi: Hiekkatuuli
Kotisivut: http://kissasoturirope.suntuubi.com/

23.10.2014 12:44
Warriors 4ever on yksi suntuubin miljoonista soturikissa-sivuista. Joten, jos et ole jo aivan kyllästynyt niihin, olisi ihan kiva jos tulisit sisään! En rupea tässä mainostamaan että sivut olisivat mitenkään erikoiset, sillä ne eivät poikkea millään tavalla muistakaan sivuista. Elleivät sitten normaaliudellaan? Ideanahan täällä on kirjoitella tarinoita omalla klaanikissallaan, ja siten edetä klaanien arvojärjestyksessä hankkia kumppani ja pentuja... No, tule itse katsomaan ennen kuin kyllästyt.

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://tahtitaivaan.suntuubi.com/

19.10.2014 16:55
<<Sota on alkanut kahden karhulauman välillä, riistaa on vähän ja talvi sekä paukkupakkaset ovat kestäneet jo monta kuukautta, liian pitkäksi käyneen talven takia. Väkisinkin tulee riitaa rajoista. Kuka selviää hengissä pitkän talven yli ja kuka ei? Milloin koittaa jälleen kesä?>>

Tervetuloa siis vasta avattuun karhuroolipeli Tähtitaivaaseen!

Nimi: Jenny VRL-13725
Kotisivut: http://www.royalmeadow.suntuubi.com/

16.10.2014 15:52
Royal Meadow rento virtuaalitalli, josta löytyy tällä hetkellä n. 20 karvakorvaa. Niiden joukosta löytyy jos jonkinlaista persoonaa ja jokainen niistä on omanlaisensa. Suurin osa niistä on kuitenkin vailla hoitajaa, joten suosittelen ainakin vilkaisemaan hevosia.
Otamme sinut ilomielin vastaan myös oman hevosesi kanssa, tervetuloa porukkaan!

Nimi: Tepsu VRL-13644
Kotisivut: http://tallionnenkenka.suntuubi.com/

11.10.2014 15:42
Onnenkenkä lopettaa ja kaikki hevoset ovat myynnissä!

Nimi: Jansku
Kotisivut: http://www.ruskalaukka.suntuubi.com/?cat=1

10.10.2014 15:09
Tervetuloa avajaisestekilpailuihin uudelle tallille Ruska Laukkaan! Luokkia on 4, ja kisat ovat 13.10!
(Talli kaipaa myös hoitajia)

Nimi: Ratchet
Kotisivut: http://cybetron.suntuubi.com/

08.10.2014 09:22
Cybetron on Transformers roolipeli, jossa voit luoda hahmosi bottina tai ihmisenä.

cybetron.suntuubi.com

Nimi: allu
Kotisivut: http://pihlajakuja.suntuubi.com/

07.10.2014 20:30
Ratsastuskoulu Pihlajakuja kaipaa kipeästi uusia hoitajia ja tuntilaisia. Tarjoamme laadukasta ja monimuotoista ratsastusopetusta, järjestämme myös ajotunteja. Hoitotoimintamme on rentoa ja lämminhenkistä. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään vaikka hoitajaksi tai vakio tuntilaiseksi. Voithan tulla vaikka vaan kokeilemaan irtotunnille tai raapustamaan vieraskirjaan! :)

Nimi: Varpunen
Kotisivut: http://mustavarpunen.suntuubi.com/

04.10.2014 19:53
Kaipaatko arvostelua?

Nimi: Homssu
Kotisivut: http://kissapedot.suntuubi.com/

21.06.2014 14:11
Näet lehvien keskellä silmät. Säikähdät ja jännität lihaksesi valmiina hyökäykseen. Avaat varovasti suusi ja päästät ilmoille kysymyksen joka on tarkoitettu silmien omistajalle:
"Kuka olet ja mikä paikka tämä on?" Pensaikosta astelee esiin kaunis tiikerinaaras joka vastaa sointuvalla äänellään:
"Olet Kekaisarassa, ja minä olen Shinya." Tiikeri siristää hiukan silmiään ja katoaa takaisin lehvistöön.
"Hei, odota! Mihin menet?" huudat ja lähdet jahtaaamaan tuota salaperäistä kaunotarta.


Nimi: Hippu
Kotisivut: http://aamurusko3.suntuubi.com/

17.05.2014 11:10
' Kävelet pitkin kesäistä niittyä, kun äkkiä kuulet rasahduksen. Se kuuluu läheltä. Niityn reunalla on pensaita. Pensaiden luota kuuluu ääniä. Katsot epävarmasti pensasta, mutta päättät kurkistaa sinne. Kuljet epävarmoin askelin kohti pensasta ja kurkistat sen taakse. Turkkisi nousee pystyyn ja peräännyt kauhuissasi. Kaksijalkoja, sinun reviirilläsi. Päättät lähteä varoittamaan klaaniasi. Juokset minkä jaloistasi pääset, mutta et liiku ollenkaan. Se on kuin painajaista, vai onko se painajaista. Äkkiä heräät sammal pediltäsi soturien pesästä. Se taisi olla unta mietit helpottuneena, mutta joka yö näet saman painajaisen. Kerrot painajaisestasi parhaalle ystävällesi. Hän sanoo nähneensä myös painajaista, mutta erilaista. Pimeyden metsä on alkanut riivata klaaneja unilla. Mitä pitäisi tehdä? Vain Tähtiklaani voi auttaa! Vai onko olemassa kissa, joka saa Pimeyden metsän unet kaikkoamaan? Se on teidän käsissääne roolijat. Vain teidän! '
Uskallatko liittyä? Sehän nähdään!

Terveisin sivujen ylläpitäjät: Hippu, Taivas ja Graystripe

©2020 ::Blackhoofs:: - suntuubi.com